Over ons

U kunt 7 dagen per week op onze ervaren strafrecht advocaten rekenen.

Tijdens het eerste intake gesprek zult u te woord worden gestaan door een jurist van de intake balie. U kunt uw situatie voorleggen en al uw juridische vragen stellen met betrekking tot uw zaak. Is het bij uw situatie van belang dat er een strafrecht advocaat nodig is kan dit. Wij zullen dan ervoor zorgen dat een strafrecht advocaat die vergelijkbare zaken heeft afgerond contact met u opneemt. Heeft u een strafrecht advocaat nodig voor bij een politieverhoor of moet u naar een rechter? Dit is bij ons geen probleem. De strafrecht komt naar het politieverhoor toe en of naar de rechter.

Neem contact met de intake balie op als u direct wilt weten wat u kunt verwachten. Vul het webformulier in of neem gelijk telefonisch contact met ons op via 088 629 0024. Strafrechtadvocaat Haarlem staat altijd voor u klaar!

De beste Haarlemse strafrecht advocaten

U kunt bij ons niks minder verwachten dan de beste strafrecht advocaten in de regio Haarlem. Wij zullen u in contact brengen met een strafrecht advocaat die al meerdere vergelijkbare zaken met succes heeft afgerond. Neem contact met ons op en wij zullen u verder helpen.

w

Gratis intake gesprek

Leg uw situatie voor in een gratis intake gepsrek aan een van onze juristen van de juridische intakebalie. Onze juristen staan 7 dagen per week voor u klaar. Naar aanleiding van uw situatie selecteren wij de strafrecht advocaat die het best bij uw situatie past.

Aangehouden, verhoor of gedagvaard?

Voorkom een veroordeling! Wij helpen u direct! Bel: 088 629 0024

Diefstal

Verkeersdelict

Geweldsdelict

Zedendelict

Fraude

Wapendelict

Drugsdelict

Jeugdstrafrecht

Gratis intake gesprek

100% discreet


  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  w

  Gratis eerste gesprek

  Weten wat u staat te wachten? Neem contact op voor een gratis intake gesprek met een van onze juristen van de intakebalie.

  }

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt ons altijd 7 dagen per week bereiken.

  Ook Pro Deo strafrecht advocaten

  Komt u in aanmerking tot een Pro Deo zaak? Onze strafrecht advocaten werken ook op basis van Pro Deo.

  Aangehouden, verhoor of gedagvaard?

  Voorkom een veroordeling! Wij helpen u direct! Bel: 088 629 0024

  Chat openen